Atractii turistice

Descopera atractiile turistice din zona noastra - sunt unicate si fiecare are o poveste magica!
Awesome Image

Castelul de Lut

Castelul de Lut este un loc magic, care din 2014 bucură privirile tuturor trecătorilor! Acesta este creat pe baza unei legende, potrivit căreia acolo locuiau făpturi asemănătoare zânelor care protejează și acum zona. Bineînțeles, că tot aici puteți să gustați preparate tradiționale și pentru cei mici găsiți un loc de joacă minunat. Programul zilnic de vizitare este de la 10:30 pana la 17:30, iar tariful de intrare este de 15 Ron/Persoana.
Awesome Image

Povestea Calendarului

Povestea Calendarului este o atracție turistică minunată, ideală pentru orice vârstă, având de toate pentru toți. Totul este amenajat ca într-o poveste, cu multe căsuțe ștrumfești și foarte viu colorate, cu locuri de joacă, cu un loc de servire a mesei (unde puteți degusta cele mai bune preparate tradiționale) sau să vă odihniți în locurile de promenadă. De asemenea, cei mici au parte de o grămadă de distracții, de la picturi pe față până la spectacole și ateliere diverse, chiar și concursuri. Programul zilnic de vizitare este de la 10:00 la 17:00.
Awesome Image

Casa Intoarsa (Brambura Park)

Brambura Park sau Casa Intoarsa este o noua atractie de pe Valea Avrigului unde puteti face o plimbare prin mica gradina zoologica, copiii se pot da in leagane sau sa se distreze in trambuline. De asemenea, pot face catarari sau sa se dea cu tiroliana. Bineinteles, punctul de atractie principal este casa intoarsa unde veti trai o experienta cu adevarat unica. Orele de vizitare sunt de la 09:00 la 20:00, de luni pana duminica, iar pretul unui bilet este de 30Ron
Awesome Image

Satul Porumbacu de Sus

Odată ce ajungeți în Porumbacu de Sus este imposibil să nu observați săteni îmbrăcați în porturi populare. Fie că este Duminică, zi de mers la Sfânta Slujbă de la Biserică, fie că este perioadă de mare sărbătoare locală sau națională, vei putea admira frumusețea portului popular. De asemenea, vei avea ocazia să vorbești cu localnicii și să participi la evenimentele tradiționale din sat. Autenticitatea satului și voia bună a locuitorilor vă oferă o experiență unică și vă vor aduce zâmbetul pe buze.
Awesome Image

Sibiu

Judetul Sibiu este o zona foarte frumoasa, unde puteti vizita multe obiective turistice - Muzeul Astra, Gradina Zoologica, Palatul Brukenthal, Parcul Natural Dumbrava Sibiului sau Lacul fara fund Ocna Sibiului. Centrul orasului este foarte apreciat si vizitat in fiecare zi, bisericile sunt minunate prin arhitectura lor deosebita (Biertan, Viscri, Cisnadioara), iar casele traditionale infrumuseteaza locul si pastreaza aerul medieval. De-a lungul timpului oamenii din Sibiu au știut să păstreze și să fructifice spiritul inovator în permanență, reușind să devină un exemplu ca oraș la nivel european.
Awesome Image

Centru de echitatie si pastravarie

In apropiere exista si un centru de echitatie, un sport minunat pentru relaxare si pentru noi experiente. De asemenea, pentru pasinatii de pescuit exista si un loc special amenajat unde pot sta linistiti. Cele doua activitati sunt ideale pentru socializare, pentru a va incarca cu energie pozitiva, a va spori concentrarea si rabdarea.
Awesome Image

Balea Lac - Transfagaran

Iubitorii de munte pot face o plimbare catre Bâlea Lac - pot alege un traseu montan sau sa mearga cu masina (aproximativ o ora). Aici puteti admira Lacul si Cascada Balea, Hotelul de Gheata, puteti face o plimbare cu telecabina apoi sa mergeti pana la Barajul Vidraru si Cascada Capra. Neaparat suprindeti peisajul minunat facand multe poze, cu putin noroc poate o sa vedeti si renumitele capre negre din zona.
Awesome Image

Drumetii sau Picnic

În mod sigur o ieșire în natură sau un picnic și o minunată plimbare cu bicicleta sau o mica expeditie catre Muntii Fagaras sunt remediul ideal pentru a va incarca bateriile si a va bucura de toate frumusetile naturii. Pe langa peisajul mirific momentele frumoase petrecute impreuna sunt cele mai valoroase.