Facilitati

Facilitati
Sa te relaxezi nu este un moft, ci o necesitate! Atat spiritual, cat si fizic oamenii au nevoie de momente de relaxare pentru a se incarca cu multa energie pozitiva. Facilitatile noastre sunt create special pentru a acoperi toate nevoile oaspetilor - baie fierbinte in aer liber, gratar cu foisor, ceaun pe butuci, terasa cu sezloguri, chiar si atv-uri pentru noi experiente.
Awesome Image
Cum puteti sa va relaxati la cabana noastra

Principalele noastre facilitati

Awesome Image
Ciubar
Una dintre cele mai apreciate facilități este sauna noastră exterioară - ciubărul - care este recomandat atât pentru a petrece timp plăcut în aer liber, cât și pentru efectele asupra sănătății. Acest tip de saună în aer liber ajută musculatura, sistemul osos ori starea generala fizica sau psihica.
Awesome Image
Gratar si ceaun
Vă punem la dispoziție un grătar în exterior dotat cu toate utilitățile, precum si un ceaun! Puteți să vă preparați alături de prieteni sau familie cele mai gustoase preparate, în timp ce admirați natura și împărtășiți povești! Totul este atent creat astfel încât să petreceți momente frumoase și să uitați de rutina cotidiană.
Awesome Image
Foisor
Am amenajat si un foisor langa gratar pentru a avea mai mult spatiu pentru relaxare, pentru a sta cu cei dragi de vorba la un pahar de vin in timp ce asteptati ca preparatele sa fie gata.
Awesome Image
Terasa
Începe o frumoasă dimineață de weekend servind un ceai cald sau o ciocolată caldă pe terasa noastră frumos amenajată, în timp ce admiri răsăritul spectaculos printre crengile copacilor! Imaginile surprinse, precum și momentele de vis cu siguranță vă vor binedispune pe tot parcursul zilei!
Awesome Image
ATV
Daca esti pasionat de aventura sau vrei sa incerci experiente noi avem si ATV-uri pentru drumetii pe drumul forestier, o activitate in natura foarte placuta.